طريقة عمل المسقعه المصرية
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل المسقعه المصرية
طريقة عمل المسقعه المصرية
المقاديــــر
1- باذنجان وفلفل وبطاطس مقليين..
2- صلصه طماطم..
3- ثوم مدقوق...
4- بصله مبشوره..
5- كوب مرق او ماء..
6- التوابل( ملح فلفل كمون كزبره قرفه فلفل احمر حلو بهارات)
7- زيت او سمن.
الطريقــــه
حمرى البصل فى الزيت اللى ان يصفر لونه ضعى الثوم المدقوق
قلبى جيدا ضيفى الفلفل الاحمر الحلو والفل الاسود والكزبره
وقليل من القرفه
ثم ضيفى عصير الطماطم غطى القدر وهدئى النار واتركيها
لتتسبك جيدا الى ان يظهر الزيت على وش الصلصه ثم ضيفى
الباذنجان والفلفل والبطاطس وباقى التوابل البهارات والكمون
وزودى المرق حسب الحاجه...
قدميها مع الارز او مع الخبز
[size=18]منقول[/size]
[size=18]
[/size]
[/size]
nadija- عضو سوبر
- عدد المساهمات : 2579
التقييم : 6
احترام قوانين المنتدى :
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل المعصوب
» اشهى طريقة لعمل الدجاج طريقة عمل الدجاج المندى
» طريقة عمل السجق
» طريقة عمل كعك انجليزي
» طريقة صنع السمسمية
» اشهى طريقة لعمل الدجاج طريقة عمل الدجاج المندى
» طريقة عمل السجق
» طريقة عمل كعك انجليزي
» طريقة صنع السمسمية
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى